Kreatív Disney Blog

Kimerült lányos Édesanyaként nem szeretnél 20 perc nyugalmat?

2016. augusztus 03. 19:54 - Mészáros Nóra Babytex

4_anna_elsa_3d.pngKözeledik a nyári szünet vége... Ezt nem csak Te, a gyerekek is megérzik. Van, aki egyre idegesebb, hogy mindjárt vége a nyárnak és van, aki izgatottan várja a szeptemberi iskolakezdést!

Időjárás tekintetében elég szeszélyes volt ez a nyár, voltak esős és kánikulától elviselhetetlen napok egyaránt! De mi lesz, ha jön még egy záporoktól tarkított nap, amikor már nem tudod, hogy hogyan kösd le kislányod figyelmét?!


Van egy kreatív ötletem számodra, amit a kis Jégvarázst imádó kislányod garantáltan élvezni fog!

A bejegyzésemben mellékelek egy kinyomtatható papírsablont, amiből kislányod (segítségeddel) összehajtogathatja saját Elsa bábuját, amivel eljátszhatja kedvenc meséjének egyes jeleneteit!

 

Sablon elkészítésének rövid leírása:

  1. Nyomtassa ki a sablont normál papírra vagy kartonlapra. Vágja ki az egyes darabokat. 
  2. A sablon két oldalas! A sablont először ragasztás nélkül illessze össze! 
  3. Vegye Elsa szemből darabot, és hajtsd meg a szaggatott vonalak mentén. Ragaszd a D lapot, és E lapot a hátsó, fehér oldallal Elsa mellkasához.
  4. Folyékony ragasztóval a H fülnél Elsa mellkasát és Elsa törzsét ragaszd össze!
  5. Miután a ragasztó megszárad, az I , J , K, L és füleket is ragasztózd és nyomd őket a helyére . A darabokat szorítsuk össze, amíg a ragasztó megszárad.
  6. Elsa mindkét karját a szaggatott vonalak mentén hajtsd meg, így lesz a keze két oldalt nyomtatott. Ragassza a karok mindkét oldalát Elsa testén jelzett felületekre. E jelzésű kart az E területre és a D jelzésű kart a D területre.
  7. A szoknya tetején bevágott réseket a szaggatott vonalak mentén hajtsd meg. A szoknyát a C és a B jelzéssel ellátott fülek segítségével hajtsd körbe.
  8. A fülek segítségével a szoknyát ragaszd a test alján jelzett részekhez
  9. A köpeny egy darab tüllel vagy kék csillámporral

Jó szórakozást és játékot kívánok!
A sablon letölthető itt: https://m.blog.hu/di/disneykreativ/image/elsa_3d_sablon.pdf

Forrás: google.com, Pinterest.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disneykreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr418933300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása