Kreatív Disney Blog

Miért is költenél több ezer forintot!? Tedd bele a szíved lelked!

2015. december 07. 08:16 - Mészáros Nóra Babytex

nar3.jpgSzerintem sokan vagytok úgy vele, hogy a Karácsonyi készülődésnek szeretitek megadni a módját! Én úgy vagyok vele, hogy szeretem a fenyőn kívül a lakást is ünnepi díszbe öltözteti!

Igyekszem minden évben más-más stítulsúvá varázsolni a lakást, hogy mindig új hangulatot árasszon!

Persze nem költök ám rá sok ezer forintot... Íme a trükköm:

Kezdeném az egyik kedvencemmel, amihez igazán nem sok minden szükséges! Először is készíts egy csilla vagy fenyő alakú sablont! Ezt helyezd egy hungarocel lapra és a pontjait szúrd ki gombostű segítségével :)

Ha ez megvan, akkor végy hobby ragasztót vagy tapétaragasztót (minimális mennyiségre van szükség) és mártsd bele a cérnát majd kezd tekerni a beszúrt tűk körül. ENNYI az egész :)
b69f5bd5796bc8df1b4c053871b8937f.jpgEgy felsújt lufi segítségével jópofa gömböket is készíthetsz és szinte semmibe nem kerül :)

A másik kedvencem ez a pofon egyszerű, de annál mutatósabb aranyos kis dísz, amit akár a becsomagolt ajándékokra is ráköthetsz!
Legjobb ha olyan papírt választasz, aminek mind a két oldalán más-más minta van, hiszen így még látványosabb lesz az eredmény :)
ajandek-otletek-9c16327d1fe582387369169c9490e330.jpg
A harmadik kedvencem ez a hópihe, amivel nálunk tele a lakás! Pofon egyszerű és a végeredmény magáért beszél!
866689454.jpeg
Ha Rám hallgatsz, akkor mért is költenél több ezer forintot díszekre, ha egy kis idő ráfordítással Te magad is megcsinálhatod azt, amit a boltokban árulnak! Hidd el, így sokkal békésebb és meghittebb lesz az ünnep hangulata :)

Kellemes ünnepi készülődést Mindenkinek!
Puszi 
Nóri

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disneykreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr888143664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása