Kreatív Disney Blog

Mit vegyünk egy film megszállottnak karácsonyra?

2015. december 09. 21:11 - Mészáros Nóra Babytex

Nagyban megkönnyíti a karácsonyi felkészülést, ha filmmániás gyermekünknek, ismerőseinknek, marvel2015.jpgcsaládtagjainknak keresünk ajándékot a fa alá, mert nem kell azon törnünk a fejünket, hogy plédnek, díszpárnának, ágyneműnek, bögrének, stb… örülne, másrészt viszont nagy a választék. Ebben próbálunk segítséget nyújtani, plédeket, ágyneműket, porcelán dolgokat ajánlva, amelyek bízvást kielégítik még a legmegrögzöttebb filmrajongók igényeit is.

 

Könyvek

Az új Star Wars rendezője szereti a rejtélyes kütyük és talányos tárgyak körül forgó történeteket, melyet „mystery box” (rejtélyes doboz) módszernek nevezett el, és ezúttal maga is egy rejtélyes dobozt juttat el az olvasókhoz, benne egy furcsa könyvvel, telis-tele széljegyzetekkel, kivágott újságcikkekkel, képeslapokkal, és sok más egyébbel. Az egész olyan, mint egy nagy puzzle, biztos izgalmas lesz összerakni a kirakóst, és mellé még gyönyörű is a kiadvány.

Aki hagyományosabb olvasnivalóra vágyik, és örömmel veszi a filmes műveltségét kitágító tippeket, tanácsokat, annak remek ajándék lehet a 101 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz széria bármelyik kiadványa. A kiadványok közt szerepelnek sci-fi, horror és gengszterfilm rajongókat célzó kötetek, az igazán bátrak pedig az 101 film-mel vághatnak neki az újévben a mozizásnak.

Filmek

 

A közönségfilmek manapság a szuperhősökről szólnak: évente legalább három-négy szuperhősös film kerül a mozikba, és minden jel arra mutat, hogy ez az elkövetkezendő években sem fog változni. A Marvel-rajongó gyerekek és felnőttek számára minden évben avengers_diszparna_3.jpglehetőség van a fa alá tenni különböző a Marvel filmekkel kapcsolatos szuperhősős kiegészítőket. A Bosszúállók című film ebben az évben hatalmas sikert aratott. Minden bosszúálló rajongó gyermeknek és felnőttnek kötelező kellékei lettek a webshopunkban is megtalálható díszpárnák, ágyneműk, ruhák, órák és még sorolhatnánk. 

Egy igazi fanatikusnak érdemes körbenéznie az oldalunkat ahol mesék illetve filmekre kategorizáltan találhatja meg az éppen aktuális kedvencét. 

 

Star Wars, Star Wars, Star Wars

2015 karácsonya alighanem sokak számára a Star Wars jegyében fog telni, hogy is nézne ki, ha nem szentelnénk külön szekciót a Csillagok háborújá-val kapcsolatos ajándékötleteknek. Ha lakás kiegészítőket keresünk akar magunk számára akár a gyerekeink számára akkor egészen biztosan jó helyen járunk. Táskák, tányér alátétek, porcelán evőeszközök, plédek, ágyneműk star wars-os hadával találkozhatunk. 

star_wars_keszlet.jpg


Az igazán megszállott Star Wars-rajongók pedig, ha szeretnék, minden nap kedvenc szereplőikkel mehetnek iskolába vagy akár még a munkahelyre is.  Nincs is annál jobb érzés mikor gyermekünk büszkén jön haza az iskolából és fülég érő szájjal újságolja el nekünk, hogy mennyien megdicsérték a táskája miatt! Na ez az az érzés amit semmi más nem tudja megadni!

star_wars_task1.jpgRemélem érdekesnek találtad a cikkemet!
Kellemes szép napot!

Puszi Nóri

Forrás: origo.hu


 Szép napot! Puszi Nóri

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disneykreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr728151704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása