Kreatív Disney Blog

Ugye Te is szeretnél minden fürdőruhához egy strandtáskát?!

2015. május 27. 18:37 - Mészáros Nóra Babytex

Ki ne örülne annak, ha még a Bikinihez is tudna stílusos és divatos kiegészítőket venni? Van egy nagyon egyszerű ötletem számotokra!2.jpg

Nincs is másra szükségetek, mint egy egyszerű pólóra! Ha a családdal strandoltok és nagyobb táskára van szükség, akkor érdemesebb apa szekrényében keresgetni!

Az elkészítése pofon egyszerű!
Első lépésként a képen is látható módon vágd ki a póló nyakát, illetve a póló ujjait, hiszen ezek lesznek a táska fülei!1.jpgAlul vagdosd be az egy-másfél centi széles rojtokra. Vághatsz rövidebb és hosszabb rojtokat is, amilyet csak a táskára szeretnél, de érdemes minimum 10-15 centis rojtokat vágnod.

A szemben lévő rojtokat a lehető legszorosabban kösd össze, hogy a táska alja jól záródjon! Érdemes legalább két-három csomóval megerősíteni!

Ha ezzel megvagyunk, akkor kész egy szuper strandtáska! Ugye, hogy nem volt nehéz?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disneykreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr937495788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása