Kreatív Disney Blog

Az online használtruha boltok, a babaruhák és kismamák kánaánja!

2015. július 15. 07:08 - Mészáros Nóra Babytex

Sok helyen olvashatunk a használtruha online tehát interneten megtalálható boltok előnyeiről! Ezek a boltok nem csak az első gyermeelsobaba.jpgkét nevelő anyukáknak nyújt segítséget, hanem azoknak is akik már több gyermekesek és a legutolsó trónörökös még kicsi baba. Igaz az utóbbiak már rutinosan kezelik az anyaság bizonyos lépcsőfokait, de én úgy gondolom Nekik is nagy segítséget add a használt gyerekruha boltok online változata.

Természetesen itt legfőképpen a babaruha témakör az, ami minden esetben erősen érinti a fiatal szülőket, amennyiben első gyerekről van szó, illetve akik több gyermekkel vannak otthon és jelenleg nincs a családi-, vagy baráti körben méreteiben épp kicsivel előrébb járó baba, akitől örökölni lehetne a ruhákat.

A babaruha szaküzletek rendszerint nagyon drágák, s annak ellenére, hogy termékeik mindig kifogástalan és minden tekintetben kiváló darabok, azért mégiscsak elgondolkodtató, hogy olyan ruhát, amit kicsi utódunk kettő vagy három hét alatt kinő, érdemes-e prémium kategóriában több ezer forintért beszerezni, hogy aztán fityingekért eladhassuk, elajándékozhassunk, vagy rajtunk maradjon az egész.

És akkor eszünkbe juthat a használt gyerekruha online boltok csodája! Ezek az online üzletek telis-tele vannak remek babaruhákkal, az újszülöttekre szabott daraboktól kezdve egészen a két-három éves gyerekeknek szánt ruhákig. Arról nem is beszélve, hogy a kis óvodásokat ugyanúgy öltöztethetjük minőségi ruhákba innen a használt gyerekruha online üzletekből, mint a kisiskolásokat. (A nagyobbak később már maguktól is rájönnek az első két-három darab húszezer forintos nadrág megvásárlása után, hogy érdemes önszántukból is betérni az online boltba, ha nadrágon kívül más divatos ruhadarabot is szeretnének vásárolni.)

Mivel a babaruha csak nagyon rövid ideig van használatban egy csecsemő ruhatárának részeként, ezért az ilyen darabok szinte teljesen újak, a használat leghalványabb nyomát sem lehet felfedezni rajtuk, s fillérekbe kerülnek.

Érdemes ezt a témát alaposan körbejárnotok és körbenézni, betérni egy-két minőségi online használtruha boltba.

Természetesen itt a különböző online kereskedéseket is lehetne elemezgetni, de én úgy gondolom mindenki a saját ízlése szerint választ. Nagyon sok helyet végignézve a neten azért el kell mondanom előfordul (mostanában elég sűrűn), hogy káprázik a szemem. Kezdenek a használtruha boltosok a darabárban elrugaszkodni.

Mi éppen ezért alakítottuk ki a csomag ajánlatainkat. Hiszen aki vásárol gyermekének nem egy darabot szeretne venni. Szeretne minél több nagyon jó minőségű ruhát olcsó áron beszerezni. Ami így van rendjén. Mi ezt az elvet követjük és szeretnénk ha ez sokáig így is maradna.

Következő cikkemben egy közel 400 emberrel folytatott kutatásunk eredményéről szeretnélek tájékoztatni és pár szót írni a házunk táján történő nagy nagy előrelépésről!

Köszönöm, hogy elolvastad a cikkemet!

Kellemes napot!

Puszi Nóri

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disneykreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr947629210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása