Kreatív Disney Blog

Itt a jó idő, itt a tavasz? Vagy még várat magára?

2016. március 04. 11:05 - Mészáros Nóra Babytex

tavaszi-jatek.jpg

 

Ahogy az előrejelzések is mutatják napról napra változik az időjárás, de szerencsére egyre jobban azt rebesgetik, hogy itt a tavasz jön a jobb idő!

 

Ugye Neked is ismerős az a helyzet, mikor elérkezik a jó idő, megkezdődik a természet újjászületése, a gyerekek egyre többet mennek ki a levegőre.

Latyak, sár mindenhol, persze Ők erre fittyet hánynak csak a játék érdekli Őket. Csak játszanak és a ruháikra nem vigyáznak, ami mondhatjuk, hogy teljesen természetes... Egy nap a többszöri átöltözés szinte egészen biztos, hogy elkerülhetetlen.

Ennek az egyik legnagyobb akadálya, hogy legyen több olyan ruhátok, amit ha föladsz a gyerekre akkor nem azzal foglalkozol állandóan, hogy ne essen el, ne piszkolja össze stb... vagyis olyan ruhák legyenek, amiket nem sajnálsz!

Ezeket már könnyedén be tudod szerezni csak egy olyan helyet kell találnod, ahol nem csillagászati a használt ruhák darab ára, de a minőségük olyan, hogy az iskolába vagy óvodába is feladhatod a gyerekeidre. Nem könnyű a feladat igaz?

Amit megtapasztaltam, hogy gyerekekkel elmenni egy használt ruha boltba szinte lehetetlen, a felpróbálásról meg ne is beszéljünk.

Milyen jó is az, amikor ők lefekszenek és én az interneten teljes nyugalomban meg tudom rendelni az összes tavaszi ruhájukat.

Ennél kényelmesebb és jobb megoldás nem létezik a mai világban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disneykreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr938443018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása