Kreatív Disney Blog

Mire is vágynak az anyukák? Hogyan váltsuk ezt valóra?

2015. szeptember 11. 08:52 - Mészáros Nóra Babytex

 

Egyanyukak_apukak_vagya.jpg rövid kis történetet szeretnék elmesélni Neked. A napokban beszélgettem egy régi visszatérő vásárlónkkal Anitával, akinek négy gyermeke van és a férje külföldön dolgozik. A beszélgetésünk során nagyon sok mindenről volt szó, de ami engem a legjobban érdekelt az az, hogy mik azok a dolgok amire ő és leginkább gyermekei vágynak?

Válaszolta rá azonnal, hogy a gyermekei boldogsága a legnagyobb vágya. Nem szeretné, ha gyermekei boldogtalanok lennének. Szeretne nekik mindent megadni, amire vágynak.  

Egyből jött a következő kérdésem mi az a "minden" amire vágynak a gyerekei? Majd a felsorolás közepette hamar rátértünk a ruhákra is. 

Mesélte, hogy gyerekei már óvodába és iskolába járnak és már ebben a korban is elkezdődik az úgynevezett "rivalizálás". Amit úgy gondolom leginkább a szülők között zajlik persze mindez a gyerekre vetítve. 

Sokszor volt olyan, hogy gyermeke úgy ment haza, hogy azt a ruhát vagy legalább is hasonlót szeretne mint, ami csoporttásának van. Sok családnál anyagilag minden hónap be van osztva. Így új ruhára nem biztos hogy futja. 

De tudod mi az érdekes? 

Amit észrevettem, hogy egy anyukának nincs lehetetlen. A gyerekeiért mindent megtesz és meg is fog tenni. 

Folyamatosan terveznek úgy alakítják a hónapot, ha úgy adódik ők nem esznek annyit abban a hónapban csak, hogy a gyermekeik meg tudjanak kapni mindent.

Én mindig azt mondom a szeretetnél nincs fontosabb dolog, de amikor a gyermekünk úgy jön haza, hogy ő olyan mickey egeres felsőt szeretne, mint ami a csoporttársán is van akkor viszont senki se szeretné azt mondani a gyermekének, hogy mi azt nem tudjuk megvenni.  

Legtöbben tanácstalanok ilyen helyzetekben, hogy hogyan is adják meg gyermeküknek azt amire tényleg vágynak, de mindig van olyan megoldásunk amivel ezt a helyzetet biztosan meg tudod oldani. 

Mindent, amit meg szeretnél adni nekik nem kell most már keresgélned, kutatnod, lejárni a lábad. Most már egy helyről mindent be tudsz gyermekeidnek szerezni. 

Várlak Titeket szeptember 12-én szombaton a itt a blogon illetve a facebook oldalunkon. Szeretném a hétvégéteket felvidítani és örömteljessé tenni. Természetesen erre sok sok variációm van. Azt, hogy melyiket választod már csak rajtad múlik. 

Szép napot!
Nóri

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disneykreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr347766992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása