Kreatív Disney Blog

Használtruha vásárlás az interneten! Igen, nem? Mi a véleményed?

2015. május 15. 10:22 - Mészáros Nóra Babytex

Sok nagycsaládos és kiscsaládos anyukával beszélgettem már erről a témáról, de a végeredmény mindig ugyanaz. Szeretnek internetes webshopokban, facebook csoportokban vásárolni!

vasarlas_az_interneten.jpgÉppen ezért elsőként azzal kezdeném, hogy kettéosztjuk ezt a részt. Elsőként a webshopos használtruha vásárlásról fogok írni, majd egy következő részben pedig a facebook csoportokban vagy magán a facebookon történő ruha vásárlásról.

 

Akkor nézzük is a webshopos vásárlást.


Sajnos még nagyon sok kétely övezi az online (webes) használtruha kereskedéseket. Sok az a bizonyos kérdés, ami felmerül a vásárlókban ezeket szeretném a cikkeimben összegyűjteni és megbeszélni veletek.

Nézzük is mi az előnye egy webshopban történő használtruha vásárlásnak.

1. Kezdeném itt az elsővel, amit nagyon sok helyen megemlítenek az a kényelem. Most sokatok felszisszen, hogy hát ez milyen előny pedig higgyétek el szerintem nagyon nagy előny. Csak nézzük azt amikor elmész a gyerekkel a boltba. Nem egy dologra kell figyelned hanem vagy tízre. Ez egy használt vagy új ruhaboltban még több. Mikor a gyermekedre szeretnéd felpróbálni a felsőt vagy még jobbat mondok nadrágot próbáltok biztos vagyok, hogy akkor minden fontosabb lesz a gyermeknél, mint hogy azt a felsőt vagy nadrágot felvegye. 

Akik nagyvárosban laknak ott nem kell órákon át gyalogolni, BKV-n utazni vagy a dugóban ülni az autóval a gyerekekkel. A gép előtt ülve a különböző webáruházban könnyen megtaláljuk azt a terméket amire szükségünk van. Gyors: A fent említettek nem csak a kényelmet garantálják számunkra, hanem időt is nyerünk vele.

2. Olcsóbb árak.
Ez az ami egy családnál nagyon fontos érv lehet, hiszen nem könnyű egy vagy két vagy több gyermekkel. Tudni kell gazdálkodni! Webshopok esetében olcsóbbak az árak, hiszen ott sok olyan költségre nincs szükség mint, ami egy hétköznapi boltnál elengedhetetlen.

3. Nincs nyitvatartási idő. Amikor Neked időd, kedved van akkor mész fel az internetre és nézel szét. Például amikor a gyermekeidet lefekteted csak felmész az internetre körbenézel és ennyi. Nem kellett elmenni sehova se kényelmesen otthonról a kanapéból egy forró tea mellett meg is tudsz venni mindent, amire szükségetek van.

4. A webshopokban célirányosan tudsz vásárolni. Valamint, ami igazán nagy előny minden kategóriákra (méretekre, nemre) van szétosztva így sokkal könnyebb megtalálni azt, amire szükséged van. Azonnali döntéskényszer nincs, ha tetszik valami, de csak egy hét múlva lesz rá pénzed, akkor azt félreteheted magadnak, nem viszi el az orrod elől senki az csak a tiéd.

Ezek azok a dolgok, amik jó szem előtt tartani, hiszen ezek alapján a webshopok mellé nyugodtan letehetjük a voksunkat.

Azt viszont a fentiekből megállapíthatjuk, hogy az internetes vásárlás nem jár nagyobb kockázattal, mint a hagyományos bolti vásárlás.

A következő részben az internet meghatározó területén a facebookon történő hasznát vagy új ruha vásárlásáról fogunk beszélni! Várlak akkor is itt a blogomon!

Ha bármi észrevételed, véleményed lenne a témában kérlek ne tartsd magadban! Nyugodtan írj egy hozzászólást!

Köszönöm, hogy elolvastad ezt az írásom!

Ha hasznosnak és érdekesnek vélted ezt az írásom akkor kérlek oszd meg ismerőseid között!

További szép napot!

Nóri

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disneykreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr247458024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása