Kreatív Disney Blog

Miért éppen angol, ha használtruha?

2015. június 15. 14:35 - Mészáros Nóra Babytex

Hét indító gondolatok az angol használtruháról! 

angolhasznaltruha.jpg

Miért éppen angol használtruhát keres Európa?

Többféle tudományos és nem tudományos magyarázata is van. 

A tapasztalataink alapján mi a következőket tapasztaltuk:

Ugyebár ha a google-ba beírod, hogy használtruha millió egy linket add ki. Manapság sokan is foglalkoznak vele, de kevés azoknak a száma akik az eladáson kívül igazán belemélyednének ebbe a témába.

A világ számos részéről (Magyarországtól nyugatra) szállítanak használtruhát Magyarországra és a környező keleti országokba. 

Néhány ország ahonnan exportálják a ruhákat például Németország, Hollandia, Amerika stb...

Minden egyes országnak más és más az öltözködési stílusa.  Nézzük például a németeket ők túlságosan elhordják a ruhákat, a másik jelentősebb exportőrnek számító hollandok pedig a másutt kevésbé kelendő, sportosabb öltözéket, élénk színeket szeretik.

Nagy-Britannia amellett, hogy diktálja a divatot, világmárkának számító, alig hordott, rendkívül tartós, jó minőségű ruhákat kínál. 

Az angol használtruhákról annyit érdemes még tudni, hogy Angliában nagyon gyorsan lecserélődnek a gyerekek ruhái, mert a nagy ruhagyártó cégek által megszervezett hatalmas gyerekruha kiárusítások idején tucatszámra vásárolnak föl új ruhákat az anyukák. Így a gyerekek régi ruháját pedig az erre szakosodott cégeknek adják. Akik azokat a keleti országokba exportálják. 

Bár hozzá kell tennem, hogy manapság egyre nehezebb megbízható minőségű forrásból kellő mennyiségű angol használtruhát beszerezni.

Olyat, ami szorosan követi a divatot és az itthon kedvelt (Next, George stb...) márkákból álljon, csak gondos és szigorú válogatás után lehet folyamatosan biztosítani. 

 

Összegezve ezek miatt szeretik oly sokan az angol használtruhákat. 

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikkemet! 

Ha elnyerte a tetszésedet akkor kérlek oszd meg mással is! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disneykreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr637531028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása