Kreatív Disney Blog

NE tedd tönkre gyermeked felhőtlen gyerekkorát!

2015. szeptember 07. 13:44 - Mészáros Nóra Babytex

Biztos mindenki találkozott már gyerekekkel az utcán vagy a játszótéren, akik úgy voltak öltöztetve, minta egy divatmagazinból léptek volna ki! De vajon jó ez a gyereknek?
befunky_design.jpg

Egy gyerkőcnek, aki még nem maga válogatja össze ruhatárát, ott a szülőn a felelősség, hogy biztosítsa gyermekének a megfelelő öltözetet! kisfiu_papirkukac.jpg
Fontos a ruha kiválasztásánál, hogy puha, rugalmas anyaga legyen, hogy a kis lurkók szabadon mozoghassanak, futkározhassanak benne. Ha a divatot is követed, de fontos az egész napi kényelem is, akkor válogass kedvedre nadrágjaink és felsőruházataink között, ahol minden gyermek megtalálja a kedvérevalót!

Ők is a kényelmet választották: 

De vajon hogy érzik magukat a túl divatosan öltöztetett gyerekek, akik mást sem hallanak a játszótéren, ahová jól érezni mennek magukat, hogy "NE ülj le a fűbe", "NE legyen homokos a ruhád!" és még sorolhatnám...

A felhőtlen gyermekkort tönkreteheti vajon a túlmajmolt divatozás?

9e1f02d8f0f6cd318917914cecefb20d.jpg

A gyermek az édesanya életében a legnagyobb kincs! Ha szeretnéd, hogy a Te kincsed is fényesebben ragyogjon, akkor TEKINTS BE a szelencénkbe!

Szép napot Mindenkinek!
Puszi
Nóri

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disneykreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr327767266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása