Kreatív Disney Blog

Te is ilyen problémákkal küzdesz? Van rá megoldás...

2015. október 21. 12:13 - Mészáros Nóra Babytex

vasarlas3.jpgA napokban a hétvégi bevásárlás közben egy nagyon kedves több gyermekes édesanyával volt lehetőségem beszélgetni...



Addig-addig ment a szóváltás, amíg egy sokakat érintő problémára tért a téma..!


A beszélgetés menetét könnyítette, hogy ritka pillanatok egyike volt a család életében, hogy az apukának is volt egy szabad órácskája, amikor a családjával tudott tartani. Így ő a gyerekekkel megtöltötte a kosarat, amíg mi beszélgettünk :)grocery-shopping-with-kids-300x232.jpg

Elmesélte a hölgy, hogy nehéz anyagi körülmények között éltek és amint betöltötte 3. kisfia is a 2. életévét beadta bölcsődébe, hogy munkát vállalhasson! Szerencsés volt, mert bölcsi kezdése utáni hónapban, pont mikorra véget ért a beszoktatási időszak talált is magának egy neves Autókat gyártó kecskeméti cégnél irodai munkát napi 4 órában! Ahogy teltek ott a hetek, annyira elégedettek voltak vele, hogy előre is léptették, ami a fizetésemelésen kívül napi 6-8 óra munka vállalásával járt...


MOST JÖN A LÉNYEG

Elmesélte, hogy egy év alatt helyre állt anyagi helyzetük, ami persze  rengeteg áldozattal járt! Mondta, hogy a napi 6-8 óra munka nagyon megnehezíti az életét. Nem jut sok ideje a családjára, minden otthon töltött időt próbál gyermekeivel a leghasznosabban eltölteni! anya-gyerekek-1024x735.jpg Így a közös családi vásárlások nagyon ritkán jönnek össze. Általában este 5-6 óra körül ér haza a munkából, a háztartási munkákat igyekszik akkor elvégezni, amikor a gyerekek már alszanak!


Egy nagy problémája azonban még van...

Nehezen tud gyermekeinek ruhát és ajándékot vásárolni. Mert mire hazaér és indulásra elkészülnének, addigra a környékbeli üzletek már bezárnak!


Ekkor jöttem Én a képbe! Elmeséltem neki, hogy mivel is foglalkozom! Elmondtam neki, hogy mik kaphatóak a webáruházunkban, amire neki egyből felcsillant a szeme... Egyből tollat ragadott és felírta webáruházunk címét!

noprop.jpg

Az utolsó, hab a tortán mondatom az volt számára, hogy a környékbeli rendeléseket INGYENESEN, egyeztetett időpontban, akár 6-7 óra után is házhoz szállítjuk!

 

Közösségi oldalunkon is megkeresett Minket! Találkozásunk óta visszatérő, elégedett vásárlónk, aki minden Disney termékekkel való kérdésével hozzánk fordul! :)

Így még több időt tud együtt tölteni boldogságban a kiegyensúlyozott család! :)
3.jpg
Remélem Rólad is írhatok hasonló gondolatokat!

Szép napot!
Nóri

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://disneykreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr218009063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása